logó

  BetonX a kerítés márka!

Tájékoztatjuk a kedves érdeklődőket és ügyfeleinket, hogy a meglévő és új megrendeléseket folyamatosan kiszállítjuk és beépítjük.

Tudta, hogy kerítés építésre is igénybe vehető a lakásfelújítási támogatás?
Rendelje meg BetonX Betonkerítését akár féláron lakásfelújítási támogatással.
Rövid határidővel kiszállítjuk, szakszerűen beépítjük az Ön betonkerítését.

Termékek

Termékek

Saját gyártású BetonX márkájú elemes betonkerítéseink, széles és egyre bővülő választékban érhetőek el . Ha Önnek fontos a minőség és a kedvező ár akkor a legjobb helyen jár. Több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezünk elemes betonkerítések gyártásában és telepítésében. Kerítéseinket igény szerint a helyszínre szállítjuk és telepítjük az ország egész területén.

Nyitott BetonX betonkerítések

Ezt a kerítéstípust utcafronti kerítésnek ajánljuk, ahol a legfontosabb az esztétikum. Nyitott elemes betonkerítéseinkkel megszépítheti otthonát, évtizedekre szólnak, és kevesebb karbantartást igényelnek, mint egyéb kerítéstípusok. Kitűnő választás iskolák, óvodák, önkormányzati épületek köré is.

Zárt BetonX betonkerítések

A zárt típusú kerítéseinket elsősorban oldalkerítésnek, ipari kerítésnek ajánljuk. Széppé teszik az udvarát és kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek. Gyorsan szerelhető, az előre gyártott betonelemeknek köszönhetően akár 3 méretes magasságban is. Tartóssága és kedvező ára miatt ipari kerítésnek is ideális, nincs szükség alap készítésére. A zárt BetonX betonkerítés akár 3 méteres magassággal és NÁTÓ hálóval kombinálva évtizedekig megvédi vállalkozását.

Kovácsoltvas kapuk

Az évek alatt sokan szerettek volna elegáns kovácsoltvas kaput a kerítésük mellé, ezért kínálunk kovácsoltvas stílusú kapukat is. Így Ön mindent megkap egy helyről, közvetlenül a gyártótól. Szakembereink a kerítés mellet behelyezik a kovácsoltvas kaput amelyet kiválasztott, nem kell külön szakembert keresnie, így időt és pénzt takaríthat meg.

Fakapuk

A kovácsoltvas kapuk mellett fakapukat is értékesítünk azoknak az ügyfeleinknek, akik a természetesebb anyagokat kedvelik. Szakembereink kerítése építése közben beszerelik, így gazdaságos és kényelmes megoldást nyújtanak Önnek.

Mészkivirágzás

A betontermékeken képződő világos foltok vagy szürke fátyolszerű képződmények a mészkivirágzások. Ez műszakilag elkerülhetetlen, természetes folyamat, mivel a kivirágzást okozó vegyületeket, a beton alapanyagai tartalmazhatják, valamint a talajból vagy a légkörből is bekerülhetnek a betonba. A kivirágzás a termék jellemzőit és használati értékét nem befolyásolja, ezért nem minősül minőségi hibának.

Amennyiben a kivirágzás a felület optikai hatását rontja, akkor egy speciális tisztítószerrel (pl: Mész-és cementfátyol tisztító) a felületet meg lehet tisztítani. A BetonX termékek minőségét a kivirágzás nem befolyásolja, ezért ezeket az eseteket nem tudjuk reklamációs okként elfogadni.

Ezek a kivirágzások használattól és időjárástól függően, a beépítést követően 1-2 éven belül eltűnnek. Ez tehát csak átmeneti jelenség és nem jelent valódi fakulást.