logó

  BetonX a kerítés márka!

Tájékoztatjuk a kedves érdeklődőket és ügyfeleinket, hogy a meglévő és új megrendeléseket folyamatosan kiszállítjuk és beépítjük.

Ne várjon a szezonkezdésig!
Most nagyon rövid határidővel kiszállítjuk, szakszerűen beépítjük az Ön betonkerítését.

Termékek

Termékek

Saját gyártású BetonX márkájú elemes betonkerítéseink, széles és egyre bővülő választékban érhetőek el . Ha Önnek fontos a minőség és a kedvező ár akkor a legjobb helyen jár. Több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezünk elemes betonkerítések gyártásában és telepítésében. Kerítéseinket igény szerint a helyszínre szállítjuk és telepítjük az ország egész területén.

Nyitott BetonX betonkerítések

Ezt a kerítéstípust utcafronti kerítésnek ajánljuk, ahol a legfontosabb az esztétikum. Nyitott elemes betonkerítéseinkkel megszépítheti otthonát, évtizedekre szólnak, és kevesebb karbantartást igényelnek, mint egyéb kerítéstípusok. Kitűnő választás iskolák, óvodák, önkormányzati épületek köré is.

Zárt BetonX betonkerítések

A zárt típusú kerítéseinket elsősorban oldalkerítésnek, ipari kerítésnek ajánljuk. Széppé teszik az udvarát és kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek. Gyorsan szerelhető, az előre gyártott betonelemeknek köszönhetően akár 3 méretes magasságban is. Tartóssága és kedvező ára miatt ipari kerítésnek is ideális, nincs szükség alap készítésére. A zárt BetonX betonkerítés akár 3 méteres magassággal és NÁTÓ hálóval kombinálva évtizedekig megvédi vállalkozását.

Kovácsoltvas kapuk

Az évek alatt sokan szerettek volna elegáns kovácsoltvas kaput a kerítésük mellé, ezért kínálunk kovácsoltvas stílusú kapukat is. Így Ön mindent megkap egy helyről, közvetlenül a gyártótól. Szakembereink a kerítés mellet behelyezik a kovácsoltvas kaput amelyet kiválasztott, nem kell külön szakembert keresnie, így időt és pénzt takaríthat meg.

Fakapuk

A kovácsoltvas kapuk mellett fakapukat is értékesítünk azoknak az ügyfeleinknek, akik a természetesebb anyagokat kedvelik. Szakembereink kerítése építése közben beszerelik, így gazdaságos és kényelmes megoldást nyújtanak Önnek.