logó

  BetonX a kerítés márka!

Kérje díjmentes helyszíni felmérésünket személyre szabott pontos árajánlatért!

Termékek

Saját gyártású BetonX márkájú elemes betonkerítéseink, széles és egyre bővülő választékban érhetőek el . Ha Önnek fontos a minőség és a kedvező ár akkor a legjobb helyen jár. Több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezünk elemes betonkerítések gyártásában és telepítésében. Kerítéseinket igény szerint a helyszínre szállítjuk és telepítjük az ország egész területén.

Nyitott BetonX betonkerítések

Ezt a kerítéstípust utcafronti kerítésnek ajánljuk, ahol a legfontosabb az esztétikum. Nyitott elemes betonkerítéseinkkel megszépítheti otthonát, évtizedekre szólnak, és kevesebb karbantartást igényelnek, mint egyéb kerítéstípusok. Kitűnő választás iskolák, óvodák, önkormányzati épületek köré is.

Zárt BetonX betonkerítések

A zárt típusú kerítéseinket elsősorban oldalkerítésnek, ipari kerítésnek ajánljuk. Széppé teszik az udvarát és kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek. Gyorsan szerelhető, az előre gyártott betonelemeknek köszönhetően akár 3 méretes magasságban is. Tartóssága és kedvező ára miatt ipari kerítésnek is ideális, nincs szükség alap készítésére. A zárt BetonX betonkerítés akár 3 méteres magassággal és NÁTÓ hálóval kombinálva évtizedekig megvédi vállalkozását.

Kovácsoltvas kapuk

Az évek alatt sokan szerettek volna elegáns kovácsoltvas kaput a kerítésük mellé, ezért kínálunk kovácsoltvas stílusú kapukat is. Így Ön mindent megkap egy helyről, közvetlenül a gyártótól. Szakembereink a kerítés mellet behelyezik a kovácsoltvas kaput amelyet kiválasztott, nem kell külön szakembert keresnie, így időt és pénzt takaríthat meg.

Fakapuk

A kovácsoltvas kapuk mellett fakapukat is értékesítünk azoknak az ügyfeleinknek, akik a természetesebb anyagokat kedvelik. Szakembereink kerítése építése közben beszerelik, így gazdaságos és kényelmes megoldást nyújtanak Önnek.

Mészkivirágzás

A betontermékeken képződő világos foltok vagy szürke fátyolszerű képződmények a mészkivirágzások. Ez műszakilag elkerülhetetlen, természetes folyamat, mivel a kivirágzást okozó vegyületeket, a beton alapanyagai tartalmazhatják, valamint a talajból vagy a légkörből is bekerülhetnek a betonba. A kivirágzás a termék jellemzőit és használati értékét nem befolyásolja, ezért nem minősül minőségi hibának.

Amennyiben a kivirágzás a felület optikai hatását rontja, akkor egy speciális tisztítószerrel (pl: Mész-és cementfátyol tisztító) a felületet meg lehet tisztítani. A BetonX termékek minőségét a kivirágzás nem befolyásolja, ezért ezeket az eseteket nem tudjuk reklamációs okként elfogadni.

Ezek a kivirágzások használattól és időjárástól függően, a beépítést követően 1-2 éven belül eltűnnek. Ez tehát csak átmeneti jelenség és nem jelent valódi fakulást.